ORDEN GRI/221/2015, de 16 de julio, de nombramiento de los miembros de la Junta de Méritos y Capacidades que tiene que regir los procedimientos de provisión de puestos de abogado de la Generalidad mediante el procedimiento de concurso específico.

SecciónCargos y Personal
EmisorDepartamento de Gobernación y Relaciones Institucionales
Rango de LeyOrden

D'acord amb l'article 40 del Decret 57/2002, de 19 de febrer, de modificació del Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis jurídics de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, els concursos de provisió de les places reservades a advocats de la Generalitat han de ser específics. Aquest mateix article estableix que la junta de mèrits estarà formada per cinc membres i que serà determinada per ordre del conseller competent en matèria de funció pública.

Per tant, en compliment del que disposa el Reglament 57/2002, de 19 de febrer, i per tal que el conseller del departament competent pugui convocar els procediments de provisió que s'estableixin per concurs específic de mèrits i capacitats, d'acord amb l'informe del secretari general del Departament de la Presidència,

Ordeno:

Nomenar les persones següents membres de la Junta de Mèrits i Capacitats que ha de regir els procediments de provisió de llocs d'advocat de la Generalitat mitjançant el procediment de concurs específic:

Rosa M. Díaz i Petit, subdirectora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica, que actuarà com a presidenta.

Fèlix Salaverria i Palanca, advocat en Cap del Departament de Benestar Social i Família, que actuarà com a vocal.

M. Teresa Andreu i Massana, responsable de Suport i Relacions Contencioses, que actuarà com a vocal.

Mercè Curull i Martínez, advocat en Cap del Departament de la Presidència, que actuarà com a vocal.

Xavier Farnós i Vives, com a representant de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR