ORDEN ENS/210/2015, de 9 de julio, de modificación de la Orden ENS/333/2014, de 10 de noviembre, por la que se aprueban las bases reguladoras para la concesión de subvenciones a centros educativos y establecimientos, para el desarrollo de programas de formación e inserción y se abre la convocatoria pública para el curso 2014-2015.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ENSEÑANZA
Rango de LeyOrden

Mitjançant l’Ordre ENS/333/2014, de 10 de novembre, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius i establiments, per al desenvolupament de Programes de Formació i Inserció i es va obrir la convocatòria pública per al curs 2014-2015.

D’acord amb l’article 5 d’aquella Ordre, el SOC finança les actuacions previstes en la convocatòria, les quals podien ser elegibles a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, o a través del context de la Garantia Juvenil per al període 2014-2020, cofinançat pel Fons Social Europeu i, en conseqüència, els requisits exigits als beneficiaris directes i indirectes tenien en compte ambdues vies de finançament.

Atès que finalment les actuacions han estat finançades únicament en el context de la Garantia Juvenil, és necessari modificar determinats aspectes de la convocatòria per adaptar-la als requisits de la Garantia Juvenil. Les modificacions operades són dues i es refereixen; la primera, a la concreció del compliment del requisit del nombre d’alumnes mínim, en aquells programes iniciats amb anterioritat a la publicació de la convocatòria i a l’atorgament de la subvenció; i la segona, a la supressió del requisit d’estar, els alumnes participants en els programes, inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació.

Per tot això, d’acord amb el que estableix el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i a proposta de la Direcció general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Article 1

S’afegeix un paràgraf segon al punt 2 de l’article 10 de l’Ordre ENS/333/2014, de 10 de novembre, que queda redactat de la manera següent:

10.2 Els centres educatius i establiments poden iniciar el curs en el moment en què assoleixin 12 alumnes que compleixin els requisits establerts a les bases 6.1 i 6.2, llevat quan els programes s’adrecin a alumnat amb necessitats educatives especials derivades de discapacitats, que poden iniciar-lo amb 8 alumes.

En el cas de programes iniciats amb anterioritat a la data de la Resolució d’atorgament de la subvenció, aquests hauran d’haver tingut inscrits com a mínim 12 alumnes que compleixin els requisits establerts a les bases 6.1 i 6.2 en el període comprés entre la data d’inici...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR