ORDEN ENS/207/2015, de 23 de junio, por la que se convoca la segunda edición de los Premios del Consejo Catalán de Formación Profesional a la trayectoria individual desarrollada en el campo de la formación profesional, correspondiente al año 2015.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ENSEÑANZA
Rango de LeyOrden

Mitjançant l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener (DOGC núm. 6559, d’11.02.2014), es van crear els Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, i es va convocar la primera edició, corresponent a l'any 2014.

Escau ara convocar una nova edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional, corresponent a l’any 2015.

Per tot això, a proposta del president del Consell Català de Formació Professional,

Ordeno:

-1 Convocar la segona edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional, corresponent a l’any 2015. Per a la convocatòria d’enguany es concedeix un màxim de 6 premis.

-2 Els premis es regeixen per les bases aprovades per l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener, per la qual es creen els Premis del Consell Català de Formació Professional.

-3 El termini de presentació de propostes de persones candidates i de la documentació que preveuen les bases és de 30 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC, d’acord amb el model d’instància que consta a l’annex 2 de l’Ordre ENS/26/2014, de 15 de gener.

-4 Els premis tenen caràcter honorífic, consisteixen en un diploma i un guardó acreditatiu i no comporten dotació econòmica.

-5 D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR