ORDEN ECO/194/2015, de 17 de junio, por la que se aprueba el modelo de autoliquidación 500, del impuesto sobre la provisión de contenidos por parte de prestadores de servicios de comunicaciones electrónicas.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

La Generalitat té, d'acord amb l'article 203.5 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, competències per establir, mitjançant una llei del Parlament, els seus tributs propis, sobre els quals té capacitat normativa.

La Llei 15/2014, del 4 de desembre, crea l'impost sobre la provisió de continguts per part de prestadors de serveis de comunicacions electròniques, amb l'objectiu de dotar els fons per al foment de la indústria audiovisual de Catalunya i també el fons per al foment de la difusió cultural digital.

L'article 10 d'aquesta Llei obliga el substitut del contribuent a presentar l'autoliquidació de l'impost i a efectuar-ne l'ingrés en el termini fixat reglamentàriament.

Aquest article també estableix que cal aprovar un model d’autoliquidació de l'impost sobre la provisió de continguts per part de prestadors de serveis de comunicacions electròniques mitjançant ordre del conseller del departament competent en matèria tributària.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

Aprovació del model 500, d'autoliquidació de l'impost sobre la provisió de continguts per part de prestadors de serveis de comunicacions electròniques

  1. S'aprova el model d'autoliquidació número 500 que figura a l'annex d'aquesta Ordre, que s'utilitza per fer l'autoliquidació de l'impost sobre la provisió de continguts per part de prestadors de serveis de comunicacions electròniques.

  2. El model consta d'un full amb dos exemplars (un per a l'Administració i un altre per a la persona interessada).

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 17 de juny de 2015

Andreu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR