ORDEN ARP/262/2015, de 24 de agosto, por la que se reconoce con carácter definitivo el consejo regulador provisional y el Reglamento de la Denominación de Origen Protegida Fríjoles de Santa Pau.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación
Rango de LeyOrden

L’Ordre AAM/158/2015, de 22 de maig, aprova el reconeixement i el Reglament de la Denominació d'Origen Protegida Fesols de Santa Pau amb caràcter transitori, i reconeix el seu Consell regulador provisional. A l’article 1, s’aprova el reconeixement de la denominació d’origen protegida (DOP) Fesols de Santa Pau amb caràcter transitori fins a la seva inscripció definitiva al registre comunitari de denominacions d’origen protegides i indicacions geogràfiques protegides. A l’article 2, s’aprova el Reglament de la DOP Fesols de Santa Pau, amb caràcter transitori, el text del qual figura a l’annex de l’esmentada Ordre. I a l’article 3, es reconeix el Consell regulador provisional de la DOP Fesols de Santa Pau.

D’acord amb el Reglament d’execució (UE) núm. 1312/2015 de la Comissió, de 24 de juliol de 2015, pel qual s’inscriu una denominació en el Registre de Denominacions d’Origen Protegides i d’Indicacions Geogràfiques Protegides (DOUE L203 de 31 de juliol de 2015) es va inscriure la DOP Fesols de Santa Pau a l’esmentat registre.

D’acord amb l’article 6.4 del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, un cop la Comissió Europea hagi inscrit al Registre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR