DECRETO 186/2015, de 25 de agosto, de modificación del Decreto 4/2009, de 13 de enero, por el que se establece la ordenación y el currículum de las enseñanzas de idiomas de régimen especial, para incluir el idioma coreano.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ENSEÑANZA
Rango de LeyDecreto

L'article 131.3.c) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que correspon a la Generalitat la competència compartida per a l'establiment dels plans d'estudi corresponents, incloent-hi l'ordenació curricular.

D’acord amb l’article 64.4 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d’educació, correspon al Govern determinar els currículums dels diversos nivells dels ensenyaments reglats d’idiomes.

El Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, va desplegar el Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació.

La relació d’idiomes inicial s’ha ampliat mitjançant el Reial decret 426/2013, de 14 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, per a la inclusió de l’idioma coreà.

En conseqüència, es modifica el Decret 4/2009, de 13 de gener, a l’efecte d’establir el currículum de l’idioma coreà del nivell bàsic i intermedi.

Aquest Decret s’ha tramitat segons el que disposen l’article 59 i següents de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i d’acord amb el dictamen del Consell Escolar de Catalunya.

En virtut d’això, a proposta de la consellera d’Ensenyament, d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Currículum de coreà

  1. Es modifica l’annex II, “nivell bàsic”, del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, en el sentit d’incorporar el currículum de coreà, nivell bàsic, que s’estableix a l’annex I.

  2. Es modifica l’annex III, “nivell intermedi”, del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s’estableix l’ordenació i el currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial, en el sentit d’incorporar el currículum de coreà, nivell intermedi, que s’estableix a l’annex...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR