DECRETO 128/2015, de 30 de junio, de modificación del Decreto 184/2013, de 25 de junio, de reestructuración del Departamento de Gobernación y Relaciones Institucionales, y del Decreto 309/2011, de 12 de abril, por el que se regula el Consejo para el Impulso y la Ordenación de la Reforma de la Administración.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDepartamento de Gobernación y Relaciones Institucionales
Rango de LeyDecreto

El Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, estableix les competències del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

El Decret 184/2013, de 25 de juny, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, determina l’estructura i les funcions de les diferents unitats del Departament.

Aquest Decret ha estat modificat pel Decret 20/2015, de 24 de febrer, d'adscripció de l'Institut d'Estudis Autonòmics i de modificació del Decret 169/2014, de 23 de desembre, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental de Transparència i Accés a la Informació Pública.

D’altra banda, el Decret 111/2015, de 22 de juny, nomena vicepresidenta del Govern a la persona titular del Departament de Benestar i Família, per la qual cosa es fa necessari modificar l’estructura del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

De conformitat amb l’apartat 4 de l’article 23 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Modificació del Decret 184/2013, de 25 de juny, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals

1.1 Es modifica l’apartat 1 de l’article 1 que passa a tenir la redacció següent:

1.1 El Departament de Governació i Relacions Institucionals, sota la direcció del conseller/a, s'estructura en els òrgans següents:

a) La Secretaria General.

b) La Secretaria d'Administració i Funció Pública.

c) La Secretaria de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals.

d) La Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament.

f) La Direcció General d'Afers Religiosos.

g) L’Oficina per al Desenvolupament de l’Autogovern.

El Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica resta adscrit al Departament de Governació i Relacions Institucionals

.

1.2 Es modifica l’apartat 4 de l’article 1 que passa a tenir la redacció següent:

1.4 El Consell de Direcció és l'òrgan d'assistència a la persona titular del Departament en l'elaboració de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR