DECRETO de nombramiento del Sr. Xavier Isart Rueda como director de los servicios urbanísticos y territoriales.

SecciónAdministración Local
EmisorAyuntamientos
Rango de LeyDecreto

Decret de regidor delegat

Identificador de l’expedient

Núm.exp.: 000220/2013-RH

Relació de fets

  1. Atesa la reorganització interna que s’està portant a terme en aquest Ajuntament, que afecta a diferents àrees i serveis, amb la finalitat de fer més eficaç la gestió administrativa i millorar l’optimització dels recursos disponibles, el que comporta en determinats casos les redefinicions, adscripcions i creació dels llocs de treball corresponents.

  2. Atès que pel que fa a la direcció i coordinació de l’Àrea de Serveis Urbanístics i Territorials, resulta necessari incorporar a l’organització municipal la figura del director d’aquests serveis, mitjançant l’adscripció per personal eventual.

    Fonaments de dret

  3. Articles 9 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del Personal al Servei de les Corporacions Locals, en relació amb el personal eventual.

  4. Article 21.1.h) de la Llei 7/1985, Reguladora de les Bases de Règim Local, referent a les atribucions del president de la Corporació

  5. Decret de l’alcaldessa de data 15 de juny de 2011, de delegació de competències en el Sr. Miquel Àngel Gargallo Serrano, regidor d’Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna.

    Per tot això, RESOLC :

    PRIMER.- Nomenar el Sr. XAVIER ISART i RUEDA, amb efectes del dia 1 de setembre de 2013, personal eventual d’aquest Ajuntament per ocupar el lloc de treball de DIRECTOR DELS SERVEIS URBANÍSTICS I TERRITORIALS de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, del grup de titulació A1, amb una dedicació de 37 hores i mitja setmanals, amb una retribució de 51.900 euros bruts anuals, distribuïts en 14 pagues, més dietes per desplaçaments i carburant.

    Aquest lloc de treball, tindrà com a contingut l’execució de les següents funcions :

    - Dirigir i coordinar els Serveis Urbanístics i Territorials de l’Ajuntament.

    - Impulsar i coordinar l’execució dels acords presos pels òrgans de govern de l’Ajuntament que facin referència a aquests Serveis.

    - Fer el seguiment i l’avaluació de les accions incloses al Pla d’Actuació Municipal i dels objectius fixats per l’equip de govern de l’Ajuntament, referents a aquests Serveis.

    - I demés funcions inherents a la plaça.

    Aquest nomenament està subjecte al règim d’incompatibilitats previst legalment, amb l’obligació de presentar la corresponent declaració de béns i activitats.

    SEGON.- El cost brut d’aquest nomenament és de 17.300,00 € i el cost de la Seguretat Social és de 5.536,00 €.

    TERCER. - El cost brut anirà a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR