RESOLUCIÓN GRI/2935/2015, de 17 de diciembre, de convocatoria del proceso selectivo para proveer 10 plazas del cuerpo de intervención (grupo A, subgrupo A1) de la Generalidad de Cataluña (núm. de registro de la convocatoria 221).

SecciónCargos y Personal
EmisorDepartamento de Gobernación y Relaciones Institucionales
Rango de LeyResolución

L'Acord de Govern GOV/114/2015, de 21 de juliol, publicat en el DOGC núm. 6919, de 23 de juliol de 2015, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2015, estableix, entre d'altres, l'oferta d'un total de 10 places del Cos d'Intervenció de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1).

La Llei 16/1984, de 20 de març, de l'Estatut de la funció interventora determina que el nomenament d'interventors de l'Administració de la Generalitat de Catalunya es farà amb convocatòria pública prèvia i pels sistemes d'oposició o concurs oposició.

El Departament d'Economia i Coneixement, d'acord amb la Intervenció General, ha efectuat la corresponent proposta de convocatòria de procés selectiu per proveir 10 places del cos d'intervenció (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya, i s'ha efectuat el tràmit sindical corresponent.

Atès el que disposa la Resolució GRI/1728/2013, de 18 de juliol, de delegació de competències i d'acord amb les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Convocar el procés selectiu per proveir 10 places, de les quals 1 correspon al 10 % addicional, del cos d'intervenció (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 221), de conformitat amb el contingut de les bases específiques que consten en l'Annex 1 i següents i de les bases generals publicades per la Resolució GAP/1644/2007, de 28 de maig, de la directora general de Funció Pública (DOGC núm. 4898, de 6.6.2007; correcció d'errades al DOGC núm. 4912, de 26.6.2007), modificades per la Resolució GAP/2765/2007, de 10 de setembre (DOGC núm. 4970, de 18.9.2007), en tot allò que no s'oposin a les bases específiques.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament, recurs de reposició, davant l'òrgan convocant, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions publiques i del procediment administratiu comú, o directament recurs contenciós administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de la Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 17 de desembre de 2015

P. d. (Resolució GRI/1728/2013, de 18 de juliol, DOGC núm. 6434 de 7.8.2013)

Susanna Bouis Gutiérrez

Directora general de Funció Pública

Annex 1

Bases específiques

—1 Places, funcions, perfil professional i temari

1.1 Descripció de les places

Es convoca el procés selectiu de lliure accés per proveir 10 places del cos d'intervenció (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya, de les quals 1 correspon al 10% addicional. D'aquestes places, 2 es reserven per als aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades. Les places reservades que no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places.

En el supòsit que els aspirants amb la condició legal de discapacitats reconeguda que participin per la via de reserva, superin el procés selectiu sense obtenir plaça per aquesta via, optaran a les places generals en les mateixes condicions que la resta d'aspirants, amb l'ordre que els correspongui en funció de la puntuació obtinguda en el concurs oposició.

Fins a la resolució d'aquesta convocatòria, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

1.2 Funcions i perfil professional

Les funcions que corresponen a les persones funcionàries del cos d'intervenció (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya són les funcions interventores que comprenen la intervenció prèvia o crítica de tots els actes, documents i expedients susceptibles de produir drets o obligacions, de contingut econòmic o moviment de fons i valors; el control financer en l'àmbit territorial de l'Administració de la Generalitat; les funcions comptables previstes a la normativa; la intervenció de l'aplicació de les quantitats destinades a obres, subministraments, adquisicions i serveis, incloent-hi el seu examen documental; la interposició de recursos i reclamacions en els supòsits que prevegin les lleis i les altres funcions que preveu la Llei 16/1984, de 20 de març, de l'Estatut de la funció interventora i posteriors modificacions legislatives, i els articles 63 al 82 i 97 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre i modificacions posteriors.

La descripció orientativa de les tasques a desenvolupar es conté a l'annex 2.

El perfil de competències professionals del cos d'intervenció és el que consta a l'annex 3.

1.3 Temari

El temari sobre el que versaran les proves i exercicis del present procés selectiu és l'aprovat per la Resolució GRI/1825/2014 , de 29 de juliol (DOGC núm. 6677, d'1.8.2014; correccions d'errades al DOGC núm. 6711 de 22.9.2014 i al DOGC núm. 6986 de 29.10.2015).

—2 Requisits i condicions de les persones participants

A més dels requisits i condicions de caràcter general previstos al punt 2 de les bases generals i a la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:

2.1 Titulació

Les persones que participin en aquest procés selectiu han d'estar en possessió o en condicions d'obtenir el títol acadèmic oficial corresponent a la titulació universitària oficial de doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte o grau en finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

2.2 Llengua catalana

Posseir els coneixements de nivell de suficiència de català (C1) o superior, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

—3 Sol·licituds i taxa

Les sol·licituds s'han d'adreçar a la directora general de Funció Pública en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC, i es tramiten de conformitat amb el que es preveu a l'annex 4.

Amb la sol·licitud, la persona aspirant dóna el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Així mateix, dóna el consentiment perquè l'òrgan convocant, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i el Tribunal Qualificador realitzin les comprovacions pertinents i les acreditacions d'ofici a partir de les dades que consten en el Registre general de personal, en la base de dades de Convocatòries de selecció, així com d'aquelles de què disposen les administracions públiques. Quan no es puguin verificar les dades, els aspirants hauran de presentar la documentació corresponent d'acord amb el que determinen aquestes bases.

Així mateix, amb la sol·licitud, la persona aspirant declara que no està inclosa en cap dels supòsits d'incompatibilitat que preveu la legislació vigent, o que sol·licitarà l'autorització de compatibilitat o que s'exercirà l'opció que preveu l'article 10 de la Llei 21/1987, de 26 de novembre, en el cas que sigui nomenada.

—4 Participació de persones amb discapacitat

Les persones aspirants amb la condició legal de discapacitats amb un grau igual o superior al 33% tenen dret a l'exempció del pagament de la taxa i a l'adaptació de les proves i del lloc de treball adjudicat en les condicions que s'especifiquen en aquesta base.

Per participar per la via de reserva, obtenir l'adaptació de les proves i/o del lloc de treball, s'ha de disposar d'un dictamen favorable dels equips de valoració multiprofessional de la Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal del Departament de Benestar Social i Família o de l'òrgan que exerceixi aquesta funció (o òrgan competent equivalent de la resta de comunitats autònomes), emès amb ocasió d'aquesta convocatòria, que declari que la persona aspirant compleix les condicions per exercir les funcions de les places convocades, i que informi sobre les adaptacions necessàries per realitzar les proves i sobre la necessitat d'adaptar el lloc de treball.

Les persones aspirants poden autoritzar l'òrgan convocant a sol·licitar, en el seu nom, l'emissió d'aquest dictamen marcant la casella corresponent de la sol·licitud d'admissió en el procés selectiu. La Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal lliurarà una còpia del dictamen a l'òrgan convocant i una altra còpia a l'aspirant, cosa que eximeix de presentar-lo documentalment

Quan les dades de la persona aspirant no constin a la Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal del Departament de Benestar Social i Família o l'òrgan corresponent, o bé quan no s'autoritzi expressament al Tribunal qualificador, la persona aspirant ha de sol·licitar el dictamen i lliurar l'original o una fotocòpia compulsada d'aquesta sol·licitud al Tribunal qualificador en el termini de presentació de sol·licituds de participació en el procés selectiu, en els llocs de presentació indicats en l'annex 4.

La manca de dictamen impedeix accedir a les places per la via de reserva i/o obtenir l'adaptació de les proves i/o del lloc de treball.

—5 Tribunal Qualificador

5.1 Composició

El tribunal qualificador d'aquest procés selectiu el componen les persones següents:

Presidenta: Josefa Casas i Espitia

President suplent: Ivan Puig Serra

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR