ORDEN EMO/292/2015, de 15 de septiembre, por la que se incorporan nuevos oficios al Repertorio de familias de oficios artesanos aprobado por el Decreto 182/2014, de 30 de diciembre, sobre la actividad artesanal.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE EMPRESA Y EMPLEO
Rango de LeyOrden

El Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal (DOGC núm. 6786, de 12.1.2015), classifica el conjunt de l’activitat artesanal en un Repertori estructurat en famílies d’oficis artesans, el qual es publica a l’annex del Decret esmentat.

El mateix Decret 182/2014, de 30 de desembre, estableix, a l’article 4, que mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en matèria d’artesania es pot completar o actualitzar el Repertori de famílies d’oficis artesans.

Mitjançant l’escrit de 8 d’abril de 2015 la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona va presentar una sol·licitud i una memòria justificativa per la qual se sol·licitava a la Comissió Sectorial de Promoció d’Artesania que acordés la incorporació de l’ofici de mestre/a d’obres en construcció artesanal a la família Construcció del Repertori de famílies d’oficis artesans.

En dates 19 de febrer i 17 d’abril de 2015 la Federació Catalana de Tallers de Reparació d’Automòbils va presentar una sol·licitud i una memòria justificativa per la qual se sol·licitava a la Comissió Sectorial de Promoció d’Artesania que acordés la incorporació de l’especialitat de rehabilitació, reparació i conservació de vehicles històrics a la família d’oficis d’Artesà/ana interdisciplinari/ària del Repertori de famílies d’oficis artesans.

La Comissió Sectorial de Promoció d’Artesania, creada pels Estatuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya aprovats per l’Acord de Govern de 15 de setembre de 2009 com a òrgan de participació del sector artesà català, va acordar, en la seva sessió de 27 d’abril de 2015, incorporar al Repertori de famílies d’oficis artesans l’ofici de Mestre/a d’obres en construcció artesanal a la família Construcció, i l’ofici de Conservador/a i Rehabilitador/a de vehicles històrics a motor a la família d’oficis d’Artesà/ana interdisciplinari/ària.

En conseqüència, vist el que s’ha exposat i en ús de les facultats que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Incorporar l’ofici de Mestre/a d’obres en construcció artesanal a la família Construcció del Repertori de famílies d’oficis artesans aprovat pel Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal.

Article 2

Incorporar l’ofici de Conservador/a i Rehabilitador/a de vehicles històrics a motor a la família d’oficis d’Artesà/ana interdisciplinari/ària del Repertori de famílies d’oficis artesans aprovat pel Decret 182/2014, de 30 de desembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR