ORDEN ECO/342/2015, de 11 de noviembre, de creación de la Escuela Superior de Ingenierías Industrial, Aeroespacial y Audiovisual de Terrassa, de la Universidad Politécnica de Cataluña.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

Per tal de donar resposta als nous reptes presents i futurs, mitjançant un centre universitari que esdevingui un referent internacional en els àmbits industrial, audiovisual i aeroespacial, amb un projecte acadèmic que doni satisfacció a la demanda existent, la Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat la creació de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, per fusió de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa i de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, els Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb l’acord del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya, a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es crea l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, de la Universitat Politècnica de Catalunya, per fusió de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa i de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa.

Article 2

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa tindrà la seu al carrer Colom, 1-11, de Terrassa.

Article 3

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, inicialment, impartirà i organitzarà, de manera completa, els ensenyaments i els processos acadèmics, administratius i de gestió que condueixen a l’obtenció dels títols de graduat i graduada següents:

Enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte.

Enginyeria elèctrica.

Enginyeria electrònica industrial i automàtica.

Enginyeria mecànica.

Enginyeria química.

Enginyeria de sistemes audiovisuals.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR