ORDEN ECO/340/2015, de 3 de noviembre, por la que se revoca la autorización al centro International University Study Center (IUSC), para impartir los estudios conducentes a la obtención de cuatro títulos de Bachelor.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

El centre International University Study Center (IUSC) va ser autoritzat per impartir quatre estudis de Bachelor, d’acord amb la informació següent:

Resolució del Comissionat per a Universitats i Recerca de 22 de setembre de 1997, per la qual s'autoritza el centre IUSC (International University Study Center) per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol Bachelor of Science (degree) in Environmental Science (DOGC núm. 2491, de 8.10.1997).

Ordre UNI/420/2004, de 15 de novembre, per la qual s'autoritza el centre IUSC (International University Study Center) per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de Bachelor of Science (degree) in Marine Biology (DOGC núm. 4270, de 29.11.2004).

Ordre UNI/413/2005, de 4 d'octubre, per la qual s'autoritza el centre IUSC (International University Study Center) per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de Bachelor of Science (Honours) in Marine Biology i Bachelor of Science (Honours) in Environmental Science (DOGC núm. 4497, de 26.10.2005).

Els dos primers, impartits en el marc del conveni de col·laboració amb la Fairleigh Dickinson University (Estats Units) i, en el cas dels dos últims, amb la Universitat de Gal·les (Regne Unit), d’acord amb el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris.

Atès que el centre International University Study Center (IUSC), ha deixat d’oferir els estudis conduents a l’obtenció del títols de Bachelor esmentats; previ tràmit d'audiència al centre i a les persones interessades, d’acord amb l’article 113.1 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es revoca l’autorització al centre International University Study Center (IUSC), per impartir els estudis conduents a l’obtenció dels títols de Bachelor of Science (degree) in Environmental Science i de Bachelor of Science (degree) in Marine Biology, en el marc del conveni signat amb la Fairleigh Dickinson University (Estats Units), i dels títols de Bachelor of Science (Honours) in Marine Biology i Bachelor of Science (Honours) in Environmental Science, en el marc del conveni signat amb la Universitat de Gal·les (Regne Unit), per cessament de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR