ORDEN ECO/328/2015, de 14 de octubre, por la que se da conformidad al cambio de titularidad de la Escuela Doctor Robert, centro adscrito a la Universidad Autónoma de Barcelona.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

Mitjançant l’Ordre ECO/198/2014, de 13 de juny, es va aprovar l'adscripció de l'Escola Doctor Robert a la Universitat Autònoma de Barcelona i es va implantar l'estudi universitari oficial de màster universitari en medicina transfusional i teràpies cel·lulars avançades/Transfusion Medicine and Advanced Cell Therapies, sota la titularitat de la Fundació Doctor Robert, Centre de Formació Avançada i Desenvolupament Professional en Ciències de la Salut i de la Vida.

En data 9 d’octubre de 2014, la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, va emetre la resolució per la qual s’aprova i s’inscriu la fusió per absorció de la Fundació Doctor Robert. Centre de Formació Avançada i Desenvolupament Professional en Ciències de la Salut i de la Vida i de la Fundació Biblioteca Josep Laporte. Centre de Documentació en Ciències de la Salut i de la Vida, per part de la Fundació Institut Català d’Envelliment, d’ara endavant Fundació Salut i Envelliment UAB.

En data 20 de gener de 2015, es va signar una addenda entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Salut i Envelliment UAB, mitjançant la qual es modifica el conveni d’adscripció vigent, de data 26 de juliol de 2013, en el sentit d’entendre fetes totes les referències a la nova titular de l’Escola, que és la Fundació Salut i Envelliment UAB.

Per tot això, i de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, la Llei 1/2003, de 19...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR