ORDEN ECO/325/2015, de 14 de octubre, de implantación de los estudios universitarios oficiales de grado en ciencias culinarias y gastronómicas en la Universidad de Barcelona, de carácter interuniversitario con la Universidad Politécnica de Cataluña, y de grado en farmacia en la Universidad Ramon Llull, para el curso 2014-2015.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 23 d’abril de 2014 per al curs 2014-2015, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació dels estudis oficials de grau a les universitats públiques i privades de Catalunya.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; la Resolució de 23 d’abril de 2014, per la qual s’aprova la Programació universitària de Catalunya per al curs acadèmic 2014-2015; els Estatuts de la Universitat de Barcelona, les Normes d’organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull, a proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona i de la Junta de Govern i del Patronat de la Universitat Ramon Llull, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanta l’estudi universitari oficial de grau en ciències culinàries i gastronòmiques, a l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, impartit en col·laboració amb la Facultat de Farmàcia, de la Universitat de Barcelona i de caràcter interuniversitari amb la Universitat Politècnica de Catalunya, mitjançant l’Escola Superior d’Agricultura, aprovat en el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs 2014-2015.

El grau en ciències culinàries i gastronòmiques té dues mencions: menció en direcció d'alta cuina i innovació gastronòmica en la restauració comercial i menció en direcció culinària i innovació gastronòmica en la indústria alimentària i col·lectivitats.

Article 2

Es reconeix la implantació del grau en farmàcia, a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i a l’IQS School of Engineering/Escola Tècnica Superior...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR