ORDEN ECO/283/2015, de 7 de septiembre, por la que se aprueba el modelo de autoliquidación 980, del impuesto sobre la emisión de gases y partículas a la atmósfera producida por la industria.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

La Generalitat té, d'acord amb l'article 203.5 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, competències per establir, mitjançant una llei del Parlament, els seus tributs propis, sobre els quals té capacitat normativa.

La Llei 12/2014, del 4 de desembre, de creació de l'impost sobre l'emissió d'òxids de nitrogen a l'atmosfera produïda per l'aviació comercial, de l'impost sobre l'emissió de gasos i partícules a l'atmosfera produïda per la indústria i de l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear, crea tres nous impostos ambientals amb la finalitat de preservar el medi ambient i de sufragar les externalitats negatives que aquestes activitats generen.

L'article 19 de la Llei esmentada obliga el subjecte passiu a presentar l'autoliquidació de l'impost sobre l'emissió de gasos i partícules a l'atmosfera produïda per la indústria i efectuar-ne el pagament en el termini fixat reglamentàriament.

Aquest article també estableix que cal aprovar un model d’autoliquidació de l'impost sobre l'emissió de gasos i partícules a l'atmosfera produïda per la indústria mitjançant ordre del conseller del departament competent en matèria tributària.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

Aprovació del model 980, d'autoliquidació de l'impost sobre l'emissió de gasos i partícules a l'atmosfera produïda per la indústria

  1. S'aprova el model d'autoliquidació número 980 que figura a l'annex d'aquesta Ordre, que s'utilitza per fer l'autoliquidació de l'impost sobre l'emissió de gasos i partícules a l'atmosfera produïda per la indústria.

  2. El model consta de dos fulls, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR