ORDEN ECO/185/2015, de 28 de mayo, por la que se establecen las categorías de premios y los importes de la lotería pasiva organizada y gestionada por la Entidad Autónoma de Juegos y Apuestas de la Generalidad.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

El Decret 149/2013, de 9 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament de la loteria passiva organitzada i gestionada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, estableix que la persona titular del departament competent en matèria de joc ha de regular, mitjançant ordre, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat, les categories de premis i la distribució de l’import total destinat a premis entre les diferents categories.

Raons comercials i de planificació en el temps, en funció dels paràmetres i dels criteris comercials i econòmics aplicables, amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat de la comercialització de la loteria passiva, fan aconsellable que l’entrada en vigor d’aquesta Ordre es produeixi l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m’atribueix la disposició final primera del Decret 149/2013, de 9 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament de la loteria passiva organitzada i gestionada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L’objecte d’aquesta Ordre és regular la determinació de les categories de premis i la distribució de l’import total destinat a premis entre les diferents categories de la loteria passiva organitzada i gestionada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Article 2

Premis

S’estableixen les categories de premis següents:

  1. Categoria del primer premi

    a.1) El primer premi correspon als bitllets les 5 xifres dels quals coincideixin amb la cinquena extracció del sorteig i estiguin disposades en el mateix ordre.

    Xifres encertades i en el mateix ordre Premi per euro jugat
    Cinc 20.000 euros

    a.2) Altres premis per a aquesta categoria:

    Xifres encertades i en el mateix ordre Premi per euro jugat
    Les quatre últimes 100 euros
    Les tres últimes 35 euros
    Les tres primeres 5 euros
    Les dues últimes 5 euros
    L’última 1 euro

    S’estableixen premis de 200 euros per euro jugat per als bitllets les 5 xifres dels quals coincideixin amb els números anterior i posterior del que sigui guanyador d’aquesta categoria i estiguin disposades en el mateix ordre.

  2. Categoria del segon premi

    b.1) El segon premi correspon als bitllets les 5 xifres dels quals coincideixin amb la quarta extracció del sorteig i estiguin disposades en el mateix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR