ANUNCIO de la Notaría de la señora Maria del Pilar Saltó Saura, sobre anuncio de subasta.

SecciónAnuncios Diversos
EmisorANUNCIOS DIVERSOS
Rango de LeyAnuncio

Jo, na Maria del Pilar Saltó Saura, Notària de Sant Vicenç de Castellet, faig saber que a la meva Notaria es tramita procediment extrajudicial d’execució hipotecària, número d’expedient provisional 69/12, de les següents finques que no constitueixen l’habitatge habitual de la part deutora:

  1. - Habitatge a la planta primera porta segona, de l’edifici situat al terme municipal de Sant Vicenç de Castellet, front al carrer Mossèn Orriols, número 77, amb una superfície total construïda de 81,19 m 2 .

    Inscripció: Inscrita al Registre de la Propietat de Manresa 4, al Tom 3018, llibre 138, foli 55, finca número 6147.

  2. - Plaça d’aparcament assenyalada amb el número TRES a la planta soterrània del mateix edifici.

    Inscripció: Inscrita al mateix Registre, al Tom 3018, llibre 138, foli 17, finca número 6134.

    S’assenyala la primera subhasta per al dia vuit d’agost de 2012; la segona, en el seu cas, per al dia tres de setembre de 2012; i la tercera, també en el seu cas, per al dia vint-i-vuit de setembre de 2012; en cas d’arribar-se a licitació entre el propietari i el creditor, s’assenyala per al dia cinc d’octubre de 2012. Totes les subhastes tindran lloc a les 11 hores al meu despatx notarial del carrer Gran, número vuit, baixos, de Sant Vicenç de Castellet.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR