ANUNCIO del Ayuntamiento de Matadepera, sobre modificación de unas bases y provisión de una plaza.

SecciónAdministración Local
Rango de LeyAnuncio

ANUNCIO

del Ayuntamiento de Matadepera, sobre modificaciÛn de unas bases y provisiÛn de una plaza.

Acord de la comissiÛ de govern en sessiÛ ordin‡ria celebrada el 19 de marÁ de2003, el text Ìntegre del qual Ès el seg¸ent:

" AprovaciÛ de modificaciÛ puntual de les bases especÌfiques i convocatÚria per a la provisiÛ mitjanÁant promociÛ interna d'una plaÁa de caporal de la Policia Local

AtËs que hi ha una plaÁa vacant de caporal de la Policia Local a la plantilla de personal d'aquest Ajuntament, aprovada per a l'exercici de l'any 2003

AtËs que per necessitat del servei cal cobrir aquesta plaÁa.

AtËs que mitjanÁant acord de la ComissiÛ de Govern de 29 de gener de 2003 es van aprovar les bases especÌfiques que han de regir el concurs per a la provisiÛ de la plaÁa de caporal de la Policia Local.

Atesa la conveniËncia d'ampliar el nombre m‡xim d'aspirants possibles i d'acord amb allÚ previst a l'article 30.2 de la Llei 16/1991 de 10 de juliol, de Policies locals.

S'ACORDA:

  1. - MODIFICAR puntualment, d'acord amb la redacciÛ que hi consta a l'annex d'aquesta resoluciÛ, l'acord de la ComissiÛ de govern, de data 29 de gener de 2003, pel qual s'aproven les bases especÌfiques que han de regir el concurs per la provisiÛ del lloc d'una plaÁa de caporal de la Policia local.

  2. - AMPLIAR el termini de presentaciÛ de sol∑licituds fixant-se en 20 dies naturals des del seg¸ent al de la publicaciÛ d'aquesta modificaciÛ en el B.O.E.

  3. - PUBLICAR la modificaciÛ de les bases al B.O.P , al D.O.G.C i al B.O.E..

ANNEX a l'acord de la ComissiÛ de Govern, de data 19...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR