ORDEN ECO/14/2013, de 21 de enero, por la que se implantan varios estudios universitarios oficiales de grado en la Universidad Rovira i Virgili.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ECONOMÍA Y CONOCIMIENTO
Rango de LeyOrden

En el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2010-2011, i per tal d’adequar l’estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es preveu la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat Rovira i Virgili.

L’adaptació als principis derivats de l’espai europeu d’educació superior implica, també, d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, l’inici del procés d’extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l’empara de l’ordenació anterior.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; l’esmentat Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments; els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article únic

S’implanten els estudis universitaris oficials de grau als centres corresponents de la Universitat Rovira i Virgili, que s’indiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora d’aquesta universitat ha de sol·licitar a la persona titular del departament competent en matèria d’universitats l’autorització per iniciar les activitats d’aquests estudis amb efectes des del moment en què s’imparteixin, a l’empara de la normativa vigent.

Disposició transitòria

La implantació d’aquests estudis universitaris oficials de grau implica l’extinció progressiva dels estudis que s’indiquen, també, a l’annex d’aquesta Ordre.

En tot cas, s’ha de garantir el dret de l’estudiantat a finalitzar els ensenyaments d’acord amb el pla d’estudis amb el qual el varen iniciar amb un rendiment acadèmic ordinari, més les convocatòries addicionals previstes a la normativa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR