DECRETO del Ayuntamiento de Sant Feliu de Buixalleu, de publicación de la normativa correspondiente al Plan parcial del II sector industrial.

SecciónAdministración Local
Rango de LeyDecreto

DECRETO

del Ayuntamiento de Sant Feliu de Buixalleu, de publicación de la normativa correspondiente al Plan parcial del II sector industrial.

DECRET NÚM. 161

PUBLICACIÓ DE LA NORMATIVA CORRESPONENT AL PLA PARCIAL DEL II SECTOR INDUSTRIAL DE SANT FELIU DE BUIXALLEU.

  1. - Vist que el Pla Parcial del II Sector Industrial de Sant Feliu de Buixalleu, va ésser aprovat definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Girona en les sessions de dates 17 d'abril de 1991 i 29 d'abril de 1992.

  2. - Atès que la Disposició Transitòria Vuitena del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, preveu en relació amb la publicació de les normes urbanístiques d'instruments de planejament aprovats entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985 i la de la Llei 2/2002, o d'instruments en tràmit que no han estat publicades, el que seguidament es transcriu:

    "Vuitena

    Publicació de les normes urbanístiques d'instruments de planejament aprovats entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985 i la de la Llei 2/2002 o d'instruments en tràmit que no han estat publicades

  3. Les normes urbanístiques de les figures de planejament aprovades definitivament per l'Administració de la Generalitat entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985, del 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i la de la Llei 2/2002 que no hagin estat publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o en el Butlletí Oficial de la província corresponent, han d'ésser publicades amb motiu de llur modificació o de la tramitació d'instruments de planejament urbanístic derivat o de gestió urbanística. A aquest efecte, als expedients de modificació s'ha d'acompanyar el text refós complet de la normativa aplicable, que ha d'ésser publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l'acord d'aprovació definitiva de la modificació. Aquesta exigència és aplicable també als expedients de modificació en tràmit que encara no hagin estat aprovats definitivament.

  4. Abans d'acordar l'aprovació inicial dels instruments de planejament urbanístic derivat i de gestió urbanística formulats a partir de l'entrada en vigor de la Llei 10/2004, s'han de publicar les normes urbanístiques de l'instrument o els instruments de planejament que desenvolupin. L'ajuntament, sempre que les normes urbanístiques no hagin estat modificades posteriorment, les pot publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, prenent com a base el document diligenciat d'aprovació definitiva. Altrament, l'ajuntament ha d'elaborar un text articulat que refongui aquestes modificacions i l'ha de trametre a l'Administració de la Generalitat per tal que sigui verificat per l'òrgan que va aprovar definitivament l'expedient, el qual n'ha d'ordenar la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

  5. Abans d'acordar l'aprovació definitiva dels instruments de planejament urbanístic derivat i de gestió urbanística que estiguin en tràmit en el moment de l'entrada en vigor d'aquesta Llei, s'han de publicar les normes urbanístiques de l'instrument o els instruments de planejament que desenvolupin si no han estat publicades abans.

  6. Els ajuntaments, sens perjudici del que estableixen els apartats 1, 2 i 3, poden publicar en tot moment en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les normes urbanístiques d'instruments de planejament urbanístic aprovats definitivament durant el període a què fa referència l'apartat 1, sempre que no s'hagin de refondre com a conseqüència de modificacions posteriors.

  7. Els edictes de publicació de les normes urbanístiques a què fan referència els apartats de l'1 al 4 han d'identificar els acords d'aprovació definitiva d'aquestes normes i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en què aquests acords han estat publicats.

  8. La publicació en un diari oficial, per l'Administració de la Generalitat o per l'ajuntament competent, de les normes urbanístiques de les figures de planejament urbanístic aprovades definitivament per l'Administració de la Generalitat abans de l'entrada en vigor de la Llei 2/2002 valida la tramitació i l'aprovació de les disposicions i els actes d'aplicació que s'hagin dictat a l'empara de llur aprovació definitiva, ja que la manca de publicació prèvia de les disposicions esmentades únicament comporta, si escau, llur anul·labilitat. Aquest mateix efecte de validació té la publicació de normes urbanístiques en un diari oficial abans de l'entrada en vigor de la present Llei

  9. El cost de la publicació de la normativa dels plans aprovats definitivament per l'Administració de la Generalitat que, en virtut de les determinacions d'aquesta disposició, efectuïn els ajuntaments és a càrrec de l'Administració de la Generalitat."

  10. - Atès que s'acompanya com a ANNEX NÚM. 1 d'aquest decret la normativa corresponent a l'instrument de planejament que seguidament es transcriu:

    . Pla Parcial del II Sector Industrial de Sant Feliu de Buixalleu.

    , que no ha sofert modificacions des de la data de la seva aprovació definitiva.

  11. - Atesa la proposta de resolució formulada pel Tècnic d'Administració General en data 14.02.2006.

    RESOLC:

    Primer.- Ordenar la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de les normes urbanístiques dels instruments de planejament que seguidament es transcriuen:

    . Normativa corresponent al Pla Parcial del II Sector Industrial de Sant Feliu de Buixalleu, aprovada definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Girona en dates 17 d'abril de 1991 i 29 d'abril de 1992, que s'acompanya com a ANNEX NÚM. 1 d'aquest decret.

    Segon.- Demanar a l'Administració de la Generalitat de Catalunya que, en virtut del que disposa l'apartat setè de la Disposició Transitòria Vuitena del Decret 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, es faci càrrec del cost de la publicació de la normativa relacionada en l'apartat primer d'aquest decret.

    Tercer.- Notificar aquest decret als Serveis Territorials de Girona de la Direcció General d'Urbanisme, als efectes previstos en la Disposició Transitòria Vuitena del Decret 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme.

    El que se li notifica pel seu coneixement i efectes oportuns.

    Sant Feliu de Buixalleu, 8 de març de 2006

    L'alcalde, signatura il·legible

    La secretària, signatura il·legible

    PLA PARCIAL II SECTOR INDUSTRIAL

    El Pla Parcial del II Sector Industrial de Sant Feliu de Buixalleu, aprovat definitivament per la Comissió d'urbanisme de Girona en dates 17 d'abril de 1991 i 29 d'abril de 1992, preveia les següents ordenances reguladores:

    *Ordenances reguladores

    DISPOSICIONS GENERALS

    NATURALESA, ÀMBIT I VIGÈNCIA

Art. 1

Naturalesa.

Aquest Pla té la condició de Pla Parcial i respecta en totes les seves determinacions la vigent "Llei sobre règim del sòl i ordenació urbana", text refós aprovat per Reial Decret 1346/2976 de 9 d'abril i les Lleis de Catalunya 9/1981 de 18 de novembre sobre "Protecció de la legalitat urbanística" i 3/1984 de 9 de gener de "Mesures d'adequació de l'ordenament urbanístic", així com els respectius Reglaments.

Així mateix s'observen les determinacions que preveuen les Normes Subsidiàries de Planejament vigents, aprovades definitivament el 29 de maig de 1980 i bàsicament en allò que fa esment al règim del "Sòl Apte per a ésser urbanitzat . Sector de desenvolupament industrial".

Art. 2

Àmbit.

L'àmbit d'aplicació d'aquest Pla Parcial és l'assenyalat en els plànols integrants de la documentació. El Pla es desenvolupa dins el terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu, comarca de La Selva, a la província de Girona.

Art. 3

Vigència.

Aquest Pla Parcial entrarà en vigor en el moment de la publicació de la seva aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província i/o Diari Oficial de la Generalitat. La seva vigència serà indefinida d'acord amb el què disposa l'art. 45 de la Llei del Sòl i solament podrà ésser modificat seguint el procediment previst a l'esmentada Llei.

Art. 4

Obligacions.

Els particulars, a l'igual que l'Administració estaran obligats a complir les disposicions contingudes en aquest Pla.

Art. 5

Interpretació.

La interpretació del present Pla i les seves ordenances es farà d'acord amb el seu contingut i subjecte als seus objectius i finalitat. En cas de dubte o imprecisió, prevaldrà la solució de menor edificabilitat i major dotació d'equipaments públics. Així mateix els plànols a escala gran prevaldran sobre els d'escala petita donat el seu major grau de precisió.

En defecte o complement d'allò establert a la present normativa, les definicions o interpretacions dels termes emprats seran establertes pels Serveis Tècnics Municipals i en tot cas pel Servei d'Urbanisme de Girona.

Art. 6

Determinacions del Pla.

Les determinacions del Pla es despleguen en els següents documents que són els que l'integren:

. Memòria.

. Ordenances reguladores.

. Pla d'etapes.

. Estudi Econòmic-Financer.

. Plànols.

REGIM URBANÍSTIC DEL SÒL

QUALIFICACIÓ DEL SÒL I DESPLEGAMENT DEL PLA

Art. 7

Qualificació.

El primer Sector Industrial ve definit a les Normes Subsidiàries del Planejament de Sant Feliu de Buixalleu, amb la qualificació de Sòl apte per a ésser Urbanitzat, en el que es fixen unes condicions mínimes de reserves de sòl de cessió obligatòria i gratuïta, així com unes condicions d'ordenació, edificabilitat i ús.

Art. 8

Estudis de Detall.

D'acord amb el que estableix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR