EDICTO sobre procedimiento ordinario (exp. 530/2007).

SecciónAdministración de Justicia
EmisorJuzgados de primera instancia e instrucción
Rango de LeyEdicto

El Secretari Judicial en substitució, Roberto Bermejo Gimare del Jutjat Primera Instància 4 Santa Coloma de Farners

Que en el procediment ordinari núm. 530/2007 que es tramiten en aquest Jutjat a instàncies de LLUIS VILAJOLIU LLORET, contra CECILIA VIVES BOADELLA, el jutge ha dictat la resolució següent:

SENTÈNCIA núm. 45/2008

En nom de Sa Majestat el Rei

Santa Coloma de Farners, a 3 Març 2008

Frederic Vidal i Grases, jutge del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 d’aquesta ciutat, he vist les actuacions de judici ordinari seguides amb el núm. 530/2007, promogudes por LLuis Vilajoliu Lloret, representat per la procuradora Carmina Janer Miralles i assistit per la lletrada Marta Pinto Moreno, contra ignorats hereus i herència jacent de Cecilia Vives Boadella, en situació de rebel.lia.

DECISIO

ESTIMO ÍNTEGRAMENT la demanda de judici ordinari promoguda per LLuis Vilajoliu Lloret contra ignorats hereus i herència jacent de Cecilia Vives Boadella i, en conseqüència, DECLARO:

1r Que el Sr. MACIA VILAJOLIU TURA ha adquirit per prescripció adquisitiva, el ple domini i titularitat de la finca registral inscrita al Registre de la Propietat de Santa Coloma de Farners amb el núm. 618, inscrita al Volum 2645, llibre 64 de La Cellera de Ter, foli 92, ates ha tingut la possessió de la mateixa sense interrupció durant més de trenta anys.

2n.- ORDENO la cancel.lació de la inscripció practicada en els llibres del Registre de la Propietat de Santa Coloma de Farners, al Volum 2645, llibre 64 de La Cellera de Ter, foli 92, finca 618, a favor de CECILIA VIVES BOADELLA.

ORDENO la inscripció al Registre de la Propietat de Santa Coloma de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR