DECRETO del Ayuntamiento de Bagà, sobre provisión de plazas.

SecciónAdministración Local
Rango de LeyDecreto

del Ayuntamiento de Bagà, sobre provisión de plazas.

Vist que en data 24 de maig de 2001, mitjançant Decret d’Alcaldia es va aprovar les Bases que han de regir el procés per a la provisió d’una plaça d’Administratiu d’Administració General vacant a la relació de llocs de treball de l’Ajuntament.

Vist que les esmentades bases es van publicar al BOP núm. 161 de data 6 de juliol de 2001 i al DOGC núm. 3423 de 4 de juliol del present i es va fer la seva exposició pública al taulell d’edictes de l’Ajuntament i anunci al servei de TV cable del municipi.

Vist la publicació de l’estracte de la convocatòria al BOE de 25 de juliol de 2001.

Atès allò que disposen les bases tercera a cinquena que regeixen el procediment per a la provisió d’una plaça d’Administratiu d’Administració General vacant a la relació de llocs de treball de l’Ajuntament.

En ús de les facultats que m’atribueix l’article 21 de la Llei 7/1985 de 2 d’abril reguladora de les Bases de Règim Local.

RESOLC

Primer.- Aprovar la llista provisional dels aspirants admesos i exclosos per prendre part al concurs oposició per a la provisió d’una plaça d’Administratiu d’Administració General, formada per les següents persones:

Isabel Canal Casado

Meritxell Canal Casado

Montserrat Espel Pedrals

Mercè Hernandez Espel

Alba Juez Guitart

Antonio Macias Barrachina

Montse Navarro Perez

Lourdes Sanchez Soler

Sara Testagorda Fernandez

Ivan Vico Perez

D’acord amb la base quarta de la convocatòria, es fixa un termini de deu dies per reclamacions.

Segon.- Fixar com a data de celebració de les proves el proper dia 28 de setembre de 2001, a les 18 hores a les dependències de l’Ajuntament. Els aspirants hauran de comparèixer a les proves identificats amb el DNI o qualsevol altre document que acrediti la seva personalitat.

Tercer.- El tribunal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR