DECRETO 82/2015, de 2 de junio, por el que se conceden los Premios Nacionales de Comunicación de la Generalidad de Cataluña en la edición correspondiente a 2015.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE LA PRESIDENCIA
Rango de LeyDecreto

Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, actualment regulats pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, i l’Ordre PRE/27/2014, de 10 de febrer, sobre el procediment d'atorgament dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i el funcionament del jurat, tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, realitzades de forma individual o col·lectiva per professionals o bé per qualsevulla entitats públiques o privades durant l’any anterior al seu atorgament, o bé a una trajectòria professional, institucional o empresarial que hagi destacat, en el seu conjunt.

D’acord amb l’article 3.1 de l’esmentat Decret 223/2013, de 10 de setembre, els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya es concedeixen anualment per Decret del Govern, a proposta del jurat.

Per a l’edició 2015, el jurat dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha proposat l’atorgament dels premis en cadascuna de les modalitats establertes pel Decret 223/2013, de 10 de setembre, a les persones i entitats que s’indiquen a continuació, en atenció als mèrits que tot seguit s’especifiquen:

El Premi Nacional de Radiodifusió, a Xavier Graset i Forasté. El jurat ha volgut guardonar el periodista Xavier Graset, actualment director del programa L’Oracle , de Catalunya Ràdio, pel conjunt de la seva polifacètica trajectòria professional; una trajectòria que s’ha desenvolupat principalment a la ràdio pública catalana, però també en altres mitjans, d’àmbit local, comarcal i nacional, als escenaris de teatre i al món editorial, sempre mitjançant propostes d’un altíssim nivell de qualitat.

El Premi Nacional de Televisió, al programa Valor afegit (TV3). El jurat ha premiat el programa d’informació econòmica Valor afegit , de TV3, que acumula més de 500 emissions i 13 anys en antena, per haver-se mantingut fidel a la seva tasca divulgativa i de servei públic amb uns continguts rigorosos i de qualitat. Valor afegit , que posa particular èmfasi en les experiències d'innovació i de futur en idees de negoci, és el programa econòmic més veterà de l'Estat espanyol. El programa aprofundeix en els elements que ajuden a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum.

El Premi Nacional de Premsa, a Antoni Batllori i Obiols. El jurat ha valorat de Toni Batllori la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR