ANUNCIO del Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú, sobre provisión de plazas.

SecciónAdministración Local
EmisorAyuntamientos
Rango de LeyAnuncio

ANUNCIO

del Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú, sobre provisión de plazas.

L'il·ltre. senyor alcalde president d'aquest Ajuntament, sr. Esteve Orriols Sendra, ha dictat, en el dia d'avui, el Decret següent, que figura transcrit en el llibre de resolucions de l'alcaldia:

"Atès que ha finalitzat el període de presentació d'instàncies del concurs de mobilitat interadministrativa, convocat per aquest Ajuntament per cobrir en propietat 6 places d'agent de la policia local.

Resolc:

--1 Aprovar la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos, la qual s'elevarà a definitiva si després del termini de 15 dies no s'ha presentat cap reclamació, i que és la següent:

Admesos

Albà Guillaumes, Josep

Álvarez Cañero, Juan Marcos

Bassolas Martí, Gemma

Bolea Mairal, Jesús

Caparrós Cervantes, Francisco

Chaves Peña, Jesús

Cid Arias, Ivan

Espelta Estrada, Montse

Fernández Sánchez, Francisco Javier

Fuertes Martín, Manuel

Martínez Novo, Begoña

Pérez Gómez, Natàlia

Ponce Varea, Genís

Porta García, Antonio

Ruiz Ramírez, Paloma

Torres Chaves, Francisco

Vallespí Salvadó, Marta

Exclosos

Casado García, Xavier Jesús (no és funcionari de carrera)

--2 Es nomena el tribunal qualificador que ha de jutjar el concurs de mobilitat, i que estarà integrat pels membres següents:

President: Sr. Esteve Orriols Sendra, alcalde president de l'Ajuntament, com a titular, i senyor Josep-Lluís Vidal Piqué, regidor president d'Economia i Hisenda, com a suplent.

Secretari: Sra. Rosa M. Cunill Permiquel, cap de personal de l'Ajuntament com a titular, i sr. Josep Gomariz Meseguer, cap de servei de secretaria, com a suplent.

Vocals

Sr. Dionís Ginés Parrilla, cap de la policia local, com a titular, i senyor Antoni J. Romero Borrego, sergent de la policia local, com a suplent.

Sr. Pau García Sánchez com a titular, i senyor Eugenio Bayón Barroso com a suplent, en representació del Comité Unificat de Personal.

Sr. José Luis García Sánchez com a titular, i senyor Jordi Molina Bejarano com a suplent, en representació de l'Escola...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR