RESOLUCIÓN por la que se modifica la Resolución de 29 de enero de 2014, por la que se convocan las pruebas para el año 2014 para la obtención de los certificados de conocimientos de lengua catalana del Instituto Ramon Llull (02/L0107).

SecciónAnuncios Diversos
EmisorInstituto Ramon Llull
Rango de LeyResolución

02/L0107 N-MODIFICACIÓ AVALUACIÓ I CERTIFICACIÓ DE CONEIXEMENTS 2014

L’Institut Ramon Llull d’acord amb el que disposa l’article 4.2 d) dels Estatuts organitza les convocatòries de les proves per a l’avaluació del coneixement del català fora del domini lingüístic i n'expedeix els certificats oficials corresponents, d’acord amb la normativa de caràcter general que l’Institut aprova per regular aquesta matèria.

El Decret 52/2003, de 20 de febrer, de la Generalitat de Catalunya, atribueix a l’Institut Ramon Llull la competència sobre avaluació i certificació del coneixement del català com a segona llengua fora del domini lingüístic.

Per resolució del director de l'Institut Ramon Llull de data 29 de gener de 2014 (DOGC núm. 6566 de 20 de febrer de 2014) es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana següents:

Certificat de nivell bàsic (A2)

Certificat de nivell elemental (B1)

Certificat de nivell intermedi (B2)

Certificat de nivell de suficiència (C1)

Certificat de nivell superior (C2)

Fent ús de les facultats que em són conferides pels Estatuts de l’Institut Ramon Llull.

RESOLC:

Modificar la resolució del director de l'Institut Ramon Llull de data 29 de gener de 2014 per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana per a l'any 2014, en el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR