ORDEN ENS/162/2015, de 29 de mayo, por la que se crean y se actualizan los importes de varios precios públicos por la matrícula en determinadas enseñanzas impartidas por el Institut Obert de Catalunya.

SecciónDisposiciones Generales
EmisorDEPARTAMENTO DE ENSEÑANZA
Rango de LeyOrden

L’article 11 del Decret 284/2011, d’1 de març, d’ordenació general de la formació professional inicial, estableix que el currículum dels cicles formatius s’estructura en mòduls professionals i que, alhora, aquests s’estructuren en unitats formatives. Atès que l'Institut Obert de Catalunya (IOC) imparteix en la modalitat a distància els cicles formatius de formació professional inicial derivats de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació (LOE), és convenient crear el preu públic corresponent a la matrícula per cada mòdul professional i unitat formativa.

D’altra banda, mitjançant l’Ordre EDU/426/2010, de 17 d’agost (DOGC núm. 5705, d’1.9.2010), es va crear el preu públic per la matriculació en els mòduls dels ensenyaments d’idiomes del nivell bàsic en la modalitat a distància que imparteix l’Institut d’Educació Secundària Obert de Catalunya (actualment Institut Obert de Catalunya), el qual té la consideració d’Escola Oficial d’Idiomes en relació amb els ensenyaments oficials d’idiomes que imparteix en la modalitat no presencial. En aquest moment és necessari, d’una banda, actualitzar l’import del preu públic esmentat i, d’una altra establir els coeficients aplicables a aquest import en el cas de matrícula per segona o tercera vegada.

Finalment, aquesta Ordre modifica l’Ordre EDU/426/2010, de 17 d’agost, esmentada, i les Ordres EDU/348/2008, de 8 de juliol, per la qual es suprimeixen, es creen i es modifiquen determinats preus públics dels ensenyaments, les formacions i els cursos impartits a distància que presta l’Institut d’Educació Secundària Obert de Catalunya (DOGC núm. 5176, de 18.7.2008); EDU/258/2010, de 20 d’abril, per la qual es suprimeixen, es creen i s'actualitzen els imports de diversos preus públics pels ensenyaments, les formacions i els cursos impartits a distància per l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya (DOGC núm. 5619, de 30.4.2010), i ENS/32/2011, de 23 de febrer, per la qual es modifiquen els imports de diversos preus públics dels ensenyaments, les formacions i els cursos impartits a distància per l’Institut Obert de Catalunya i se simplifica la denominació d’un preu (DOGC núm. 5832, de 8.3.2011). Les modificacions obeeixen a la necessitat d’establir un criteri homogeni per a tots els supòsits de bonificacions i exempcions dels preus públics de l’IOC.

Per això, d’acord amb el que estableix el Capítol III del Títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General de Centres Públics...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR