ANUNCIO del Ayuntamiento de Barcelona, de publicación del Plan especial de reajuste del viario previsto en la UA1 de la modificación del PGM de la Montaña de Montjuïc (exp. 91PB618).

SecciónAdministración Local
Rango de LeyAnuncio

ANUNCIO

del Ayuntamiento de Barcelona, de publicaciÛn del Plan especial de reajuste del viario previsto en la UA1 de la modificaciÛn del PGM de la MontaÒa de MontjuÔc (exp. 91PB618).

Per acord de la comissiÛ d'Urbanisme de Barcelona de data 25 de marÁ de 1992, publicat al Diari Oificial de la Generalitat de Catalunya en data 8 de juliol de 1992, va aprovar-se definitivament el Pla especial de reajust del viari previst a la UA1 de la ModificaciÛ del PGM de la Muntanya de MontjuÔc.

De conformitat amb la disposiciÛ transitÚria vuitena del Decret Legis1atiu 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text RefÛs de la Llei d'urbanisme, es procedeix a la publicaciÛ de la normativa de l'esmentat instrument de planejament.

Barcelona, 2 de gener de 2006

P.D. (18.6.2002)

Jordi Cases i PallarËs

Secretari general

NORMATIVA URBANÕSTICA DEL PLA ESPECIAL DE REAJUST DEL VIARI PREVIST A LA UA1 DE LA MODIFICACI” DEL PGM DE LA MUNTANYA DE MONTJUIC.

6.-†SOLUCI” ADOPTADA AL PRESENT PLA ESPECIAL

Es proposa adequar les previsions respecte al viari i parc urb‡ a la topografia existent, mantenint essencialment els objectius urbanÌstics de la ModificaciÛ.

En aquest sentit la proposta que es fa al Pla Especial ha estat treballada i verificada projectualment amb l'¿rea de Obres i Projectes d'aquest Ajuntament.

Aquest criteri genËric Ès tradueix essencialment en:

- Donar car‡cter peatonal al carrer paral∑lel al C/ Traj‡, modificant les rasants i incorporar-lo al conjunt del parc.

- Desenvolupar el parc sobre la topografia actual.

- Ajustar el traÁat del carrer Fontflorida a la topografia i elements fÌsics existents.

- Incorporar els terrenys previstos a la ModificaciÛ com ampliaciÛ dels patis de jocs de l'Escola p˙blica Pau Vila al conjunt del Parc.

Quantitativament aixÚ representa:

QUALIFICACIONS

MPGM Muntanya MontjuÔc

P.E.

7c

5

6b

7c

4103 m2

-

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR